Over ons

De Lapjesschuur ®


Wij verkopen zowel dames modestoffen als kinderstoffen en heel veel standaard stoffen. B.v. Jeans, badstof, fleece, tricot, corduroy, linnen, canvas enz. enz. Ook heel veel stoffen van de firma Nooteboom Textiles. Van veel stoffen hebben we voldoende voorraad. Grotere hoeveelheden kunnen we ook leveren maar dat duurt meestal 3-5 werkdagen. Ook hebben wij een grote keus aan fournituren. U kunt het allemaal bekijken in onze webshop. De webwinkel is altijd open dus neem vooral eens een kijkje in deze online stoffenwinkel.

Let op: U kunt ons niet bezoeken. Wij hebben uitsluitend een webwinkel.

Groot magazijn

Magazijn

Vanaf 14 augustus 2018 is onze nieuwe website online gegaan. Mooier, makkelijker en moderner.
Deze nieuwe site past zich aan zodat u met mobiel en tablet net zo makkelijk kunt zoeken en bestellen als met uw laptop of computer.

Historie

In maart 1997 is de stoffenwinkel aan de Kaai geopend. Het is een authentiek oud pakhuis aan de Haven van Dirksland. Daar zijn wij begonnen met het verkopen van zeer veel soorten modestoffen en standaard stoffen o.a. Badstof, jeans, fleece, lakenkatoen enz. enz.

Begin 2008 zijn wij begonnen met deze website met webwinkel en u bent van harte welkom om eens rustig rond te kijken.

Er zullen ook steeds veranderingen plaats vinden. Zoals nu het uitbreiden van onze baby en kinder- decoratiestoffen, die het komende voorjaar weer verder zal gaan groeien.

Ook breiden we steeds meer uit met de modestoffen van de firma Nooteboom Textiles die bekend staan om hun goede kwaliteit.

Wij hebben nu deze online stoffenwinkel, zodat u met onbeperkte openingstijden via internet, wanneer het u uitkomt ten alle tijden online stoffen kunt inkopen.

In 2014 zijn we begonnen met het bouwen van een groot magazijn bij ons huis. De winkel is inmiddels gesloten. Eind december 2015 en januari 2016 is alle voorraad overgegaan naar dat magazijn. Veel meer ruimte en gemak voor ons. We kunnen nu nog sneller de bestellingen verwerken en reageren.

In 2023 hebben we onze naam en logo geregistreerd als beeldmerk.


Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen